Тут зібрані відповіді на найпопулярніші запитання:

Набір у групи триває протягом усього року. Програма навчання підбирається індивідуально під кожного учня, з урахуванням поставлених цілей та побажань.
Наші учні приходять з абсолютно різними навичками, хтось вперше, а хтось після закінчення художнього ВНЗ, щоб відновити навички. Тому в нашій студії підхід до кожного учня індивідуальний. Відсутність досвіду може стати вашою перевагою - вчитися з нуля набагато простіше, ніж переучуватися. Під керівництвом наших викладачів у Вас все обов'язково вийде!
Мінімальний термін навчання – 3 місяці. За цей період ви зможете ознайомитися з азами перспективи, пропорцій, штриха (тону), композиції та кольору, а також випробувати різні графічні та мальовничі техніки. За рекомендований курс навчання в 10 місяців ви зможете більш поглиблено пройти всі етапи малюнку та живопису. Курс після 10 міс. навчання - називається «творчий» і розрахований на складніші завдання та техніки. Навчання проходить за індивідуальним графіком та програмою.
У нас лояльне ставлення до учнів, тому завжди є можливість відпрацювати пропущені заняття у зручний для вас час.
Заняття проходять у студії, повністю обладнаній спеціалізованими мольбертами, розрахованими на роботу з різними мальовничими та графічними матеріалами. Кожному учню надається весь комплект: мольберт, планшет, стільці. Крім того, є весь необхідний інвентар: канцелярське приладдя, освітлювальні прилади, натюрмортний фонд, навчальні посібники, книги, репродукції, гіпсові зліпки і т.д.

Не знайшли відповідь на своє питання?

    Call Now Button